Diverse

Forum rules
Hagepraten er opprettet av Det norske Hageselskap som et diskusjonsforum for medlemmer og alle andre hageinteresserte. Her kan du for eksempel stille spørsmål av faglig karakter og få hjelp av mer erfarne hagefolk som selv er inne på forumet. Eller du kan velge et aktuelt emne som opptar deg og som du ønsker å diskutere med andre hageentusiaster. Det er viktig å merke seg at våre konsulenter, fagfolk og administrasjonen for øvrig normalt ikke deltar her, men vil svare på henvendelser via andre kanaler som telefon og brev/e-post, slik at du ikke forgjeves venter svar via Hagepraten.

Hageselskapet har et solid, faglig omdømme - opparbeidet gjennom mer enn 100 år, gjennom våre ansatte, våre konsulenter, og ikke minst gjennom ivrige medlemmer og hagelag over det ganske land. Dette omdømmet skal vi ta vare på og bygge videre, derfor har vi laget publiseringsregler for Hagepraten - Nettikette - som vi oppfordrer alle til å lese og følge.

Redaksjonen tar forbehold om at lange innlegg på Hagepraten kan bli forkortet og at sjikanøse eller upassende innlegg vil bli slettet i følge pressens "Vær varsom"-plakat og Hageselskapets regler som du kan laste ned og lese nedenfor.

Regler for Hagepraten:
 • Du kan ikke skrive, laste inn, linke til eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkande, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller på annen måte er i strid med norsk lov.
 • Du forplikter deg til å følge norske opphavsrettsregler og kan ikke kopiere artikler som er publisert andre steder. Du kan sitere korte utdrag, men da med tydelig referanse/kildehenvisning til hvor artikkelen var publisert og hvem som har skrevet den.
 • Du forplikter deg til ikke å krenke privatlivets fred.
 • Gjentatt posting av samme innlegg, såkalt spamming, forsøk på å avspore en debatt eller andre forsøk på å ødelegge er ikke tillatt.
 • Hold gjerne en personlig tone, men være saklig i dine innlegg. Tenk på at også ikke-medlemmer bruker nettsiden og kan føle seg ekskludert ved altfor intern prat mellom godt kjente medlemmer.
 • Innlegg kan skrives på bokmål, nynorsk, svensk, dansk eller engelsk.
 • Det er ikke tillatt å poste innlegg som inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner utenom vår egen eller lignende.
 • Hageselskapet kan når som helst redigere eller trekke tilbake innlegg som vi mener er i strid med våre verdier og grunnregler. Vi kan også fjerne innlegg som ikke holder seg til diskusjonstemaet.
 • Det er ikke tillatt med innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Vis respekt for egenarten og identiteten til ulike mennesker, privatliv, rase, nasjonalitet og livssyn. Dialogen blir bedre uten nedsettende kommentarer om andre.
 • Vær rask med å tipse oss via e-post forum@hageselskapet.no, pr. telefon 23 03 16 00 eller ta kontakt direkte med en administrator dersom du ser et innlegg som du mener ikke skulle vært publisert i vårt forum.
Ha en god hageprat!
 • Forum
  Topics
  Posts
  Last post
 • Active topics
  Replies
  Views
  Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest