Melkesyregjæring av div grønnsaker

Syltetøy, pai, saft, supper og annet spiselig laget av hagens frukt og grønt.
Post Reply
salvia
Posts: 2143
Joined: 03 Aug 2009, 22:07
Herdighetssone: H4
Location: Asker

Melkesyregjæring av div grønnsaker

Post by salvia »

Noen her som har erfaring med det? På europeisk vis, eller på koreansk kim chi vis?
island monkey
Posts: 3436
Joined: 12 Apr 2010, 18:17
Location: UK, Midlands først. Fra nov 2016: Northumberland

Re: Melkesyregjæring av div grønnsaker

Post by island monkey »

Bare det å lage 'sauerkraut'. Det er slett ikke vanskelig, men det sagt, så er jeg litt feig, og spiser alt opp så snart det er ferdig, jeg tør ikke oppbevare det så snart jeg har åpnet det det ble laget i. Utmerket da, men så elsker jeg sauerkraut (og engang i min uvitenhet kjøpte 'surkål', og mente at det var det samme.. ;)
En polsk venninne sylter asier å denne måten; de er veldig gode.
(beklager at jeg først nå så innlegget ditt)
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest