Fløtegratinerte gresskar

Syltetøy, pai, saft, supper og annet spiselig laget av hagens frukt og grønt.
Post Reply
fiolina
Posts: 878
Joined: 03 May 2012, 16:52
Herdighetssone: H5
Location: Holandsfjord

Fløtegratinerte gresskar

Post by fiolina »

http://www.marthastewart.com/349613/pumpkin-gratin

Denne ble forsøkt i dag, nydelig og skal gjentas ved første anledning. :)

Jeg hadde pølsebiter på toppen i slutten av steketiden for å gjøre det lettvint, og så kavringstrø oppå der igjen. Det kan nok byttes ut med stekt kjøttdeig og ost i stedet for strø. Eller som den er rett og slett, i oppskriften. :)

Heldigvis sjekket jeg omregningstabell for gradene, 375 grader hadde vel blitt i meste laget - og fant ut at ca. 200 grader var nok. Jeg lot den stå lenger enn oppskriften tilsa, for jeg syntes ikke gresskarbitene var myke nok etter 20 minutter.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests